ukenru
u-mariupoli-lyudi-vidkrivayut-pralni-u-kalyuzhakh-na-protivagu-pokazovim-pomivochnim-okupantiv-andryuschenko

У Маріуполі люди "відкривають" пральні у калюжах на противагу показовим "помивочним" окупантів - Андрющенко

 • 162488 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Поки окупанти у Маріуполі відкривають показові "помивочні" - мешканці відкривають пральні в калюжі. Про це повідомив у Telegram радник мера міста Петро Андрющенко і показав промовисте фото "пралень", передає УНН.

Цитата

“Маріуполь. Поки окупанти відкривають показові „Помивочниє“, мешканці відкривають пральні в калюжі. Вода в місті дійсно є, але геть не там і не та, про яку варто казати. 21 сторіччя. Центр Європи. Середньовіччя, яке подарувала росія”, — написав Андющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти анонсували “велике будівництво” в Маріуполі для колоборантів — радник мера

Нагадаємо

У Маріуполі окупанти почали обережні анонси про будівництво "модульних будинків для безпритульних маріупольців". У той же час радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що йдеться про металеву будку на кшталт великої битовки, а також пояснив, чому люди, яких туди заселять, стануть "живим щитом".

Російська ракета влучила у вагон з гуманітарною допомогою World Cental the Kitchen, яка мала годувати маріупольців по центрах "ЯМаріуполь".

З бібліотеки захопленого Маріуполя російські окупанти вивезли всі книжки під приводом "на зберігання". Українську літературу відсортували в окремий автобус, який поїхав до тимчасово окупованого Донецька.

Українські Національні Новини

Суспільство