u-londoni-vstanovyly-ekspozytsiiu-pamiati-ukrainskykh-sportsmeniv-yaki-zahynuly-u-viini-proty-rf

У Лондоні встановили експозицію пам'яті українських спортсменів, які загинули у війні проти рф

 • 27951 переглядiв

На Парламентській площі в Лондоні з'явилася експозиція, присвячена 487 українським спортсменам, які загинули під час війни. Інсталяція включає 3D-дисплей та спортивний реквізит, нагадуючи про руйнівні наслідки війни.

На Парламентській площі в Лондоні встановили експозицію, присвячену спортсменам, які загинули під час війни в України. Про це пише УНН з посиланням на Національний олімпійський комітет України.

Деталі

Зазначається, що експозицію встановили за підтримки уряду Великої Британії, Національного олімпійського комітету України, а також Спортивного комітету України.

На 3D-дисплеї з'являється жахлива цифра "487" — приблизна кількість українських спортсменів, які загинули на війні станом на початок липня 2024 року.

Навколо дисплея виставлені спортивні реквізити. Вони відтворюють деякі з видів спорту, якими займалася низка з 487 загиблих атлетів.  Експозиція нагадує про руйнівні наслідки війни

- розповіли в Національному олімпійському комітеті.

Нагадаємо

У Мюнхені, напередодні матчу України в Євро-2024, в центрі міста встановили частину зі зруйнованих трибун харківського стадіону, який знищили окупаційні війська рф. Інсталяція покликана привернути увагу міжнародної спільноти на воєнні злочини РФ

Популярні

Новини по темі

Одещина отримала 12 сучасних апаратів ШВЛ - Кіпер

 • 11054 переглядiв