u-kyievo-pecherskii-lavri-vidkryvsia-khram-dlia-viiskovykh

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових

 • 24152 переглядiв

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових. Богослужіння проводитимуть військові капелани разом із братією монастиря, надаючи духовну підтримку військовослужбовцям.

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових, богослужіння проводитимуть військові капелани разом із братією монастиря, повідомили у Сухопутних військах ЗСУ, пише УНН.

Деталі

Храм, як вказано, розташований у церкві "Живоносне Джерело" на території Нижньої лаври Національного заповідника "Києво-Печерська лавра".

Перша служба відбулася, за повідомленням, за участі військових капеланів та військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України, Медичних сил ЗСУ та військових, які проходять лікування й відновлення після поранення. А також курсантів – майбутніх воїнів.

"Проводити богослужіння в храмі будуть військові капелани разом із братією монастиря на чолі з намісником Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Єпископом Авраамієм. Також капелани надаватимуть духовну підтримку своїм побратимам", - вказали у Сухопутних військах.

Міноборони впорядкувало діяльність Міжконфесійної ради з питань військового капеланства09.08.24, 12:00

Популярні

Новини по темі

У Києво-Печерській лаврі відкрився храм для військових

 • 24152 переглядiв

"Гірському" поїзду-шатлу зі Львова продовжують маршрут

 • 8310 переглядiв

На Дніпропетровщині пролунав вибух на тлі ракетної загрози

 • 17266 переглядiв