u-kyievi-testuiut-novu-dilianku-mizh-lybidskoiu-ta-demiivskoiu-na-synii-hiltsi-metro-shcho-vidomo

У Києві тестують нову ділянку між "Либідською" та "Деміївською" на "синій гілці" метро: що відомо

 • 25006 переглядiв

На перегоні між станціями "Либідська" та "Деміївська" проводяться тестова обкатка поїздів і пусконалагоджувальні роботи. Перевіряються системи безпеки, сигналізації, зв'язку та електропостачання.

На перегоні між станціями "Либідська" та "Деміївська" на "синій гілці" столичного метро триває тестова обкатка поїздів і пусконалагоджувальні роботи, повідомили у КМДА у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"На перегоні між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" триває тестова обкатка поїздів і пусконалагоджувальні роботи. Наразі фахівці здійснюють перевірку та тестування всіх систем безпеки руху поїздів. Зокрема, перевіряють системи сигналізації та зв’язку, електропостачання, а також роботу системи автоматичного регулювання швидкості руху поїздів", - повідомили у КМДА з посиланням на дані КП "Київський метрополітен".

Також під час руху обкаточних поїздів, як зазначається, перевіряють ширину, просадку та кут нахилу колійного полотна. "Паралельно спеціалісти проводять заміри та ведуть цілодобовий нагляд і спостереження за конструкцією тунелю", - зазначили у КМДА.

Як вказано, тестують нову ділянку на різних швидкостях руху електропоїздів – від 25 км на годину з поступовим збільшенням до встановленої швидкості.

У КМДА зазначили, що запуск першого пробного поїзда з вагоном-колієвимірювачем відбувся у ніч з 30 на 31 серпня, перед пуском якого перевірили габарити тунелю.

Пусконалагоджувальні роботи, перевірка та тестування є вкрай важливими перед повноцінним відновленням руху з пасажирами, оскільки справна робота всіх систем – основа безпеки руху поїздів. Роботи тривають у посиленому режимі, аби найближчим часом "синя" лінія метрополітену відновила повноцінний рух між станціями "Героїв Дніпра" та "Теремки"

- підкреслили у КМДА.

Роботи на "синій гілці" метро у Києві близькі до завершення: Кличко сподівається, запрацює на початку осені22.08.24, 12:29

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Сирський: Затримки допомоги США вплинули на боєздатність ЗСУ

     • 118366 переглядiв

    ППО працює по дронах у Київській області

     • 117429 переглядiв

    Зеленський представить план перемоги Байдену, Харріс і Трампу

     • 120038 переглядiв

    Сирський: "Фронт — це моє життя"

     • 108970 переглядiв

    Новини по темі

    На Одещині скасували відключення світла до 16:00

     • 8307 переглядiв

    Прокурор МКС: путін "побачить залу суду зсередини"

     • 23573 переглядiв