ukenru
u-kyievi-sudytymut-cholovika-yakyi-pohrozhuvav-pidirvaty-sebe-hranatoiu

У Києві судитимуть чоловіка, який погрожував підірвати себе гранатою

 • 29815 переглядiв

52-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння погрожував покінчити життя самогубством і підірвати себе гранатою, яку знайшов у лісі, і тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

У Києві судитимуть чоловіка, який у стані сп'яніння погрожував здійснити самогубство  та підірвати себе гранатою. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва, пише УНН.

Деталі 

Інцидент трапився  минулого року у Подільському районі столиці. До поліцейських надійшла інформація про те, що на вулиці чоловік погрожує вчинити самогубство. 

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили  52-річного містянина, який перебував в стані алкогольного сп’яніння та тримав в руках бойову гранату.

Убив сусіда через гучну музику: у Києві чоловіку загрожує 15 років за гратами16.02.24, 09:11 • [views_0]

Поліцейські провели перемовини з чоловіком, у результаті яких останнього було затримано, а боєприпас вилучено.

Вилучену – бойова граната Ф1, зі слів порушника він знайшов її у лісі. Слідчі оголосили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті. Порушнику загрожує до семи років позбавлення волі

- підсумували у поліції. 

Нагадаємо

На початку місяця, у Києві чоловік у балаклаві увірвався до банку, побив працівника закладу та забрав з сейфа гроші. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника. 

Володимир Омельченко

Київ