u-kyievi-netverezyi-vodii-zbyv-zhinku-na-pishokhidnomu-perekhodi-ta-vtik

У Києві нетверезий водій збив жінку на пішохідному переході та втік

 • 21943 переглядiв

У столиці увечері  4 січня нетверезий водій "Хюндаю" збив жінку на нерегульованому пішохідному переході та втік. Невдовзі, правоохоронці затримали чоловіка. Постраждалу госпіталізували. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Києва. 

Деталі

На нерегульованому пішохідному переході на проспекті Правди водій автомобіля "Хюндай" збив жінку та втік. Потерпілу, 1986 року народження, госпіталізували до медзакладу. 

Невдовзі, за орієнтуванням, співробітники патрульної поліції розшукали транспортний засіб та зупинили його. Як зазначається, 36-річний керманич перебував в стані алкогольного сп’яніння - прилад "Драгер" показав 2,24 проміле. Слідчі затримали водія. 

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Масштабна ДТП під Києвом: зіштовхнулись 6 авто, рух у напрямку Чернігова ускладнено04.01.24, 21:49

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Кіровоградщині вночі відпрацювала ППО - ОВА

     • 22271 переглядiв

    На Хмельниччині вранці лунали вибухи

     • 32134 переглядiв