u-kyievi-ford-mustang-vletiv-v-avtivku-na-zustrichnii-piatero-postrazhdalykh-sered-nykh-dytyna

У Києві Ford Mustang влетів в автівку на зустрічній: п'ятеро постраждалих, серед них дитина

 • 35078 переглядiв

Автомобіль Ford Mustang виїхав на смугу зустрічного руху в Оболонському районі Києва і зіткнувся з іншим автомобілем, в результаті чого п'ятеро людей, включаючи дитину, були госпіталізовані з різними травмами.

У Києві, на Оболоні, автомобіль Ford Mustang вилетів на зустрічну смугу руху на дорозі і зіткнувся з іншим автомобілем, у результаті - п'ятеро людей госпіталізовано, серед постраждалих дитина, повідомили у ГУНП у Києві, пише УНН.

Деталі

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 лютого, близько десятої вечора по вулиці Героїв Дніпра на столичній Оболоні. 

"На місці події правоохоронці встановили, що 39-річний водій автомобіля "Ford Mustang" не вибрав безпечної швидкості й виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем "Ford Mondeo". Внаслідок ДТП водій і пасажир автомобіля "Ford Mustang", а також водій та двоє пасажирів автомобіля "Ford Mondeo", серед яких 7-річна дитина, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні з різними тілесними ушкодженнями", - ідеться у повідомленні.

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

В Україні на чверть зросла кількість ДТП – поліція27.01.24, 04:52

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Лісові пожежі в Чилі: вже відомо про щонайменше 112 жертв

     • 35770 переглядiв

    Греммі 2024: хто отримав нагороди

     • 25481 переглядiв