u-kyievi-etverezyi-vodii-land-rover-vikhav-v-kanavu

У Києві нетверезий водій Land Rover вʼїхав в канаву

 • 24431 переглядiв

У Києві водій Land Rover, який вʼїхав у канаву, перебував у стані алкогольного сп'яніння, а поліція склала на нього протоколи за керування автомобілем у стані сп'яніння та порушення правил дорожнього руху.

У столиці авто Land Rover вʼїхало у канаву через водія з ознаками спʼяніння. Поліція склала протоколи за керування у стані спʼяніння та порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передає УНН.

Деталі

У Києві на бульварі Миколи Міхновського сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Land Rover. Один з очевидців сповістив поліцію про те, що водій втратив контроль над авто, зіткнувся з обмежувачем і вʼїхав у канаву, де велися ремонтні роботи.

На місце події виїхала патрульна служба. Поліцейські виявили в автомобілі водія, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. З метою забезпечення безпеки чоловіка та оточуючих, йому було запропоновано пройти тест на вміст алкоголю в крові, однак він відмовився.

У зв’язку з цим інцидентом поліція прийняла рішення відсторонити водія від керування. На нього складено адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило дорожньо-транспортну пригоду.

Рішення щодо подальшого розгляду справи буде здійснено судом.

Підліток напав на літнього чоловіка, матір звинувачують у нехтуванні батьківськими обов'язками15.06.24, 21:26

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Києві нетверезий водій Land Rover вʼїхав в канаву

 • 24431 переглядiв

Тактична ворожа авіація діє на північному сході України

 • 43743 переглядiв

Саміт миру: завершилось перше пленарне засідання

 • 132561 переглядiв

Італія буде підтримувати відновлення України - Таяні

 • 131019 переглядiв