u-kryvomu-rozi-oholosheno-den-zhaloby-4-zahyblykh-pid-zavalamy-hoteliu

У Кривому Розі оголошено День жалоби: 4 загиблих під завалами готелю

 • 24074 переглядiв

У Кривому Розі знайдено ще одного загиблого під завалами готелю після ракетного удару. Ворог продовжує обстріли Нікопольщини, пошкоджено інфраструктуру та будівлі.

У Кривому Розі оголошено День жалоби. Під завалами готелю виявили ще одного загиблого. Також через ворожий удар на Дніпропетровщині пошкоджено інфраструктуру, нежитлові будівлі, спортклуб і знищено господарську споруду. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У Кривому Розі під час пошукових робіт під завалами готелю, який зазнав ракетного удару, знайшли ще одного загиблого чоловіка. Відтак, загальна кількість жертв цієї атаки зросла до 4.

За інформацією, сьогодні в місті оголошено День жалоби.

Крім того, той же час обстріли Нікопольщини не припиняються. Ворог атакував район із вечора до ранку, використовуючи важку артилерію, реактивні системи залпового вогню "Град", дрони-камікадзе, а також скидав снаряди з безпілотників.

Під вогнем опинилися Нікополь, Марганецька та Червоногригорівська громади. Пошкоджено інфраструктуру, нежитлові будівлі, спортклуб і знищено господарську споруду. Виникла пожежа.

На щастя, загиблих і постраждалих немає.

У Кривому Розі завершили пошукові роботи: 4 загиблих, 5 поранених28.08.24, 06:42

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Українські воїни збили російський штурмовик Су-25

     • 23718 переглядiв

    Миколаївщина зазнала кількох атак окупантів: жертв немає

     • 18640 переглядiв