ukenru
u-krimskiy-pecheri-znayshli-ostanki-mamontiv-oleniv-i-nosorogiv

У кримській печері знайшли рештки мамонтів, оленів і носорогів

 • 9548 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. В одній з кримських печер знайшли рештки десятків доісторичних тварин. Про це повідомляє УНН з посиланням на Крим. Реалії.

"Мамонт, мамонтеня, мастодонт, винторогий баран, гігантський олень, носороги, гієни. В одній з кримських печер знайшли рештки десятків доісторичних тварин. Будівництво траси "Таврида" над цим місцем призупинено", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, група дослідників з Китаю, Канади, США та Австралії виявила два шматочки бурштину, в одному з яких містяться рештки невеликої змії віком близько 99 млн років. Подібне відкриття, на думку експертів, зроблено вперше в світі.

Раніше, близько 8 мільйонів муміфікованих залишків собак, цуценят, шакалів і лисиць знайшли під час розкопок під храмом Анубіса в Саккарі. Також серед мумій виявлені коти, мангусти і соколи.

Мамонт, мамонтеня, мастодонт, винторогий баран, гігантський олень, носороги, гієни. В одній з кримських печер знайшли останки десятків доісторичних тварин. Будівництво траси "Таврида" над цим місцем призупинено.

Відео Reuters pic.twitter.com/einxQ0s8eV

- Крим. Реалії (@krymrealii) 23 липня 2018 р

Українські Національні Новини

Суспільство