Морозиво називається "Gyeondyo-bar", що перекладається як "Тримайся".
Продукт має фруктову оболонку зі смаком грейпфрута. Усередині морозиво містить заморожений сік з плодів цукеркового дерева, який використовується для лікування симптомів похмілля.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську горілку ARCTICA нагородили "золотом" за чистоту
Цілющі властивості соку з плодів цукеркового дерева відкрили ще в XVII столітті. З тих пір він став традиційним засобом лікування алкогольної інтоксикації.
Відзначимо, що продукт був винайдений вченими з Південної Кореї.
Нагадаємо, раніше вчені з Національного університету Сінгапуру створили алкогольний напій із сироватки сиру тофу і зараз займаються пошуком виробників, які були б зацікавлені в промисловому виробництві sachi (так назвали нову горілку).
Також нагадаємо, що українська горілка вважається однією з кращих в світі.
Підтверджує цей факт, зокрема, визнання вітчизняних брендів на багатьох міжнародних дегустаційних конкурсах.
Наприклад, в минулому році, золотих нагород на алкогольних конкурсах в США були удостоєні: Arctica, Medoff і Коктебель.