ukenru
u-kiyevi-prizupinila-robotu-rosiysko-ukrayinska-komisiya-z-ribalstva-v-azovskomu-mori

У Києві призупинила роботу російсько-українська комісія з рибальства в Азовському морі

 • 11540 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Тридцята сесія українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі, яка розпочалась 23 жовтня у Києві, тимчасово припинила роботу. Про це Крим.Реалії повідомив заступник голови Державного агентства рибного господарства України Андрій Кравченко, передає УНН.

“... робота комісії була тимчасово перервана з певних причин. Що буде далі? Я поки не готовий відповісти на це питання. Але думаю, що за день, за два стане відомо про результати цієї комісії ”, - сказав Кравченко.

Як повідомляв УНН, 23 жовтня у Києві розпочалось засідання українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі.

У свою чергу представник Президента в АРК Борис Бабін у коментарях у Facebook відреагував так: “Представництво Президента України в АРК бере участь у заході. Знову-таки виключно з метою захисту держінтересів. Нехай нам представники РФ пояснять декілька аспектів по Азову, по квотах що йдуть на Крим з РФ, про мілітаризацію, про викрадених рибалок. А потім ми будемо діяти — згідно повноважень”.

Крім того, Борис Бабін підтвердив УНН інформацію про те, що 23 жовтня справді мало розпочатись засідання українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі.

Зазначимо, що з 14 вересня 1993 року діє угода між Державним комітетом України з рибного господарства та рибної промисловості та Комітетом Російської Федерації з рибальства з питань рибальства в Азовському морі. Ця угода досі є чинною.

Українські Національні Новини

Політика