u-kiyevi-politseyski-vikrili-grupu-malolitnikh-yaki-obkradali-mogili-poleglikh-geroyiv

У Києві поліцейські викрили групу малолітніх, які обкрадали могили полеглих Героїв

 • 638607 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. До поліції звернулась місцева жителька із повідомленням про конфліктну ситуацію з неповнолітніми на Берковецькому кладовищі. Жінка розповіла, що відвідуючи могилу свого чоловіка, який загинув на війні, вона бачила двох школярок, які обкрадали могили інших військовослужбовців. Заявниця зробила дітям зауваження, але останні у відповідь їй нагрубили. Про це повідомляє поліція Києва, пише УНН.

Деталі

З аналогічними скаргами до поліції звернулися багато людей. Навідуючись до могил своїх близьких, люди часто спостерігають, як декілька малолітніх порушників, не соромлячись забирають з могил прапори, браслети, шеврони, нашивки, квіти, а також інші пам’ятні речі.

Правоохоронці встановили 8 малолітніх порушників – це хлопці та дівчата, 2010 та 2011 років народження. Усіх разом з батьками було доставлено до відділу поліції для проведення виховної роботи та складання адміністративних матеріалів. На батьків складено адміністративні матеріали за ст. 184 КУпАП.

«Поліція Києва буде жорстко реагувати на будь-які спроби неповаги до полеглих Героїв України і вживатиме всі заходи задля притягнення винних осіб до відповідальності», - наголосили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві брат із сестрою розбилися через падіння з 24 поверху – поліція

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Угорщині партія Орбана відчутно втратила підтримку

     • 1445460 переглядiв