ukenru
u-khersoni-vidnovlyuyut-tsentralizovane-vodopostachannya

У Херсоні відновлюють централізоване водопостачання

 • 830682 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. У Херсоні відновлюють централізоване водопостачання, нині воду подають зі зниженим тиском, а де її ще немає - питну воду розвозять. Про це повідомили голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич та Херсонська міськрада, пише УНН.

Цитата

"Херсон. Через подачу напруги до насосних станцій в оселях херсонців починає з’являтися централізоване водопостачання. Нині воду подають зі зниженим тиском", - написав Янушевич у Telegram.

Деталі

"Поступово збільшується кількість мешканців з водою, яку надає Херсонський водоканал завдяки відновленню електропостачання міста", - додали у міськраді у Telegram.

За даними мерії, вводяться в дію артсвердловини на Житлоселищі, в Центрі, на ХБК. "Поки що знеструмлена НСВ-2 та не у всіх багатоквартирних будинках є вода на верхніх поверхах (не всі підкачки з напругою). Роботи тривають", - додали у міськраді.

Також вказано, що сьогодні ліквідували аварію в Кіндійці, ремонтують ділянки водопроводу на Житлоселищі та Шуменському. Усунули 4 засмічення каналізації. Виконується ремонт каналізаційного колектора на Забалці.

"Розвозиться питна вода по районах, де існує її нестача", - зауважили у мерії.

Доповнення

26 листопада у Херсон подали електроенергію.

Українські Національні Новини

Суспільство