u-khersoni-kilkist-postrazhdalykh-vid-udaru-rf-zrosla-do-chotyrokh

У Херсоні кількість постраждалих від удару рф зросла до чотирьох

 • 18048 переглядiв

Внаслідок атаки російських військ на Дніпровський район Херсона постраждали чотири людини. Серед поранених - три жінки віком 64, 46 та 62 роки, які отримали вибухові травми та поранення.

У Херсоні кількість постраждалих через атаку російських військ в обід зросла до чотирьох, повідомили у Херсонській ОВА, пише УНН.

Деталі

"До лікарні доставили ще одну потерпілу внаслідок російських ударів по Дніпровському району. 64-річна жінка дістала вибухову травму та уламкове поранення спини. В момент обстрілу вона перебувала на вулиці", - зазначили в ОВА у Telegram.

Зазначається, що жінці надають медичну допомогу.

Згодом "стало відомо про ще двох постраждалих через російські обстріли Дніпровського району Херсона", вказали в ОВА. "До лікарні доставили 46-річну жінку, в якої діагностували вибухову травму та контузію. 62-річній херсонці, яка дістала вибухову травму і струс головного мозку, медичну допомогу надали на місці", - ідеться у повідомленні.

"Наразі відомо про чотирьох потерпілих через російські обстріли Дніпровського району міста сьогодні в обід", - повідомили в ОВА.

Армія рф в обід атакувала Херсон: є поранений26.08.24, 13:43

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф триває: у ПЗС ЗСУ оновили інформацію про рух БПЛА

     • 17105 переглядiв

    Перебоїв з електропостачанням на Запоріжжі немає - Федоров

     • 15352 переглядiв

    Армія рф в обід атакувала Херсон: є поранений

     • 13532 переглядiв