u-kharkovi-suditimut-nyanyu-pidozryuvanu-u-katuvanni-ditini-z-dtsp

У Харкові судитимуть няню, підозрювану у катуванні дитини з ДЦП

 • 14306 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Харківська місцева прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно 46-річної няні дівчинки з ДЦП. Жінка підозрюється у катуванні дитини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Харківської області, передає УНН.

"У березні поточного року до правоохоронних органів звернулася мама 14-річної дівчинки - інваліда дитинства з ДЦП. Вона поскаржилася, що няня дівчинки виховує її дитину побоями, у якості доказу показала відеозапис. Жінка розповіла, що виявила на тілі доньки синці та чисельні ушкодження. Після цього встановила у квартирі відеореєстратор. Камера зафіксувала, як няня била дитину, коли вони залишалися вдвох", – зазначили в прокуратурі.

Так, Харківська місцева прокуратура направила до Дзержинського райсуду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 46-річної жінки - няні дівчинки з ДЦП.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, жінці повідомили про підозру за фактом завдання умисних легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України) малолітній дитині. Однак під час слідства зібрано докази, які дали підстави для зміни підозри - дії жінки перекваліфікували за ч. 1 ст. 127 КК України (катування).

Нагадаємо, у Маріуполі Донецької області слідчі прокуратури затримали посадову особу місцевої медичної комісії, яка вимагала від інваліда дитинства хабара 1500 доларів за зміну статусу інвалідності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна більш ніж удвічі скоротила імпорт газу з ЄС

     • 10647 переглядiв

    За чотири мясяці зі сховищ відібрано на 78% більше газу

     • 11238 переглядiв

    Жіночу збірну України з біатлону очолив росіянин Прокунін

     • 9385 переглядiв

    Киянин намагався підкупити львівських футболістів

     • 10848 переглядiв