ukenru
u-kharkovi-evakuyuvali-bilshe-9-tis-osib-cherez-povidomlennya-pro-vibukhivku

У Харкові евакуювали більше 9 тис. осіб через повідомлення про вибухівку

 • 11353 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. У Харкові анонім повідомив про замінування 19 об’єктів. В ході перевірки правоохоронці евакуювали більше 9 тис. осіб, небезпечних предметів не виявили, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції області.

"В ході перевірки інформації фахівці вибухотехнічного управління ретельно обстежили 82 500 кв. метрів приміщень і 9 800 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 9 177 осіб. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили", - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про замінування вищих навчальних закладів на вулиці Ярослава Мудрого, 25 і площі Конституції, 11, у двох школах на вулиці Руслана Плоходька, 13 будинків у різних районах Харкова, залізничного вокзалу та аеропорту, надійшло на електронну пошту поліції 27 травня.

На місці подій працювали працівники слідчо-оперативних груп, працівники кінологічного центру, фахівці вибухотехнічного управління поліції.

Повідомлення зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень територіальних відділів поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, Центральну синагогу столиці перевірили на вибухівку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП