ukenru
u-kaliforniyi-pozhezha-nablizilasya-do-rancho-ronalda-reygana

У Каліфорнії пожежа наблизилася до ранчо Рональда Рейгана

 • 18927 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Каліфорнійські пожежники борються з вогнем, який наблизився до ранчо колишнього президента США Рональда Рейгана. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters та AP.

Деталі

У Каліфорнії 1500 пожежників ліквідують пожежу "Алісан" поблизу Ранчо-дель-Сьело, яке належало експрезиденту США Рональду Рейгану та його дружині Ненсі.

Зазначають, що на своєму ранчо Рейган приймав колишнього президента СРСР Михайла Горбачова та британську королеву Єлизавету II.

Додамо

Пожежа почалася 11 жовтня на півдні Каліфорнії за 32 км від Санта-Барбари. У вівторок через сильний вітер вона посилилася, що призвело до перекриття головної автомагістралі та лінії приміських потягів.

Вогонь вже охопив 62 квадратних кілометри території. Локалізовано лише 5% пожежі.

Про загиблих та поранених не повідомляють. Так само немає інформації про можливі причини виникнення пожежі.

Нагадаємо

Цього літа штат Каліфорнія сколихнула пожежа, яка дістала назву “Діксі”. На півночі штату поліція розшукувала 8 безвісти зниклих осіб.

Національний парк Долини смерті в Каліфорнії зафіксував максимум у 54 градуси за Цельсієм. Це найвищий показник, який зареєстрували там з липня 1913 року.

У Національному каліфорнійському парку “Секвоя” найбільше дерево у світі огорнули вогнестійкою алюмінієвою “ковдрою”, щоб його не знищила пожежа.

Українські Національні Новини

Новини Світу