ukenru
u-frantsiyi-stalosya-tretye-za-rik-viverzhennya-vulkana

У Франції сталося третє за рік виверження вулкана

 • 36008 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. У Франції, на острові Реюньйон сталося третє за рік виверження вулкана Пітон-де-ла-Фурнез. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на сайт уряду цього регіону Франції, передає УНН.

"Після 3:30 за місцевим часом (2:30 за київським часом - ред.) 13 липня обсерваторія Пітон-де-ла-Фурнез зафіксувала різке посилення вулканічного тремору, що фактично означає наближення магми до поверхні", - йдеться в повідомленні.

Так, джерело вібрацій знаходилось на північному схилі гори. Перші викиди лави над поверхнею кратера були зафіксовані о 4:30 за місцевим часом.

Нагадаємо, землетрус магнітудою 5,4 за шкалою Ріхтера стався в 6 км на північний захід від вулкана на острові Гаваї. Епіцентр землетрусу знаходився в точці з координатами 19,4055 градуса північної довготи і 155,2965 градуса західної широти. Гіпоцентр залягав на глибині 0,35 км.



Vendredi 13 juillet éruption Piton de la Fournaise #iledelareunion #imazpress #pitondelafournaise #volcano #volcan #photojournalism #photography #photos #imaz_press_reunion

Публікація від Imaz Press Réunion (@imaz_press_reunion)

Éruption piton de la fournaise vendredi 13 juillet 2018 #imazpress #imaz_press_reunion #volcan #pitondelafournaise #lave #eruption #photo #photojournalism #iledelareunion #gotoreunion

Публікація від Imaz Press Réunion (@imaz_press_reunion)

Українські Національні Новини

Новини Світу