ukenru
u-chernivskiy-oblasti-ditina-pidpalila-verandu-z-kanistrami-benzinu

У Чернігівській області дитина підпалила веранду з каністрами бензину

 • 13202 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. У неділю о 16:20 до Служби порятунку "101" у Борзнянському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в приватному господарстві у с. Плиски, що за 25 км від райцентру. В той час, коли батьки перебували в будинку, хлопчик вигадав на веранді небезпечні ігри з сірниками, де поруч знаходились каністри з бензином. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

До місця пригоди оперативно за викликом прибув черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС України у Чернігівській області та місцева пожежна команда. В цей час полум'ям був охоплений дах житлового будинку. А також вогонь поривами вітру швидко міг підібратися до розташованої поруч господарчої споруди.

Спільними діями вогнеборці о 17:05 локалізували, а о 17:30 остаточно ліквідували пожежу.

В ході розслідування з'ясувалося, що причиною пожежі ймовірно послужили пустощі з сірниками 8-річного сина господаря. В той час, коли батьки перебували в будинку, хлопчик скориставшись безконтрольністю дорослих, вигадав на веранді небезпечні ігри з сірниками, де поруч знаходились каністри з бензином.

На щастя, дитина не постраждала. Полум'ям пошкоджено перекриття на площі 25 кв.м та внутрішнє облицювання стін на площі 15 кв.м.

Нагадаємо, на Вінниччині під час пожежі загинула пенсіонерка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП