u-brovarakh-vidbuvsia-zabih-shanuiu-voiniv-bizhu-za-heroiv-ukrainy

У Броварах відбувся забіг "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!"

 • 11819 переглядiв

Понад 300 учасників з Броварської та Сватівської громад взяли участь у щорічному патріотичному забігу "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України!". Захід відбувся в парку "Перемога" з метою вшанування пам'яті загиблих захисників України.

У патріотичному забігу взяли участь більше 300 учасників з Броварської та Сватівської громад. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, пише УНН.

Сьогодні, 31 серпня, жителі Броварської громади мали змогу доєднатися до щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу, який вже сьомий рік поспіль проводиться з метою вшанування пам’яті воїнів, які загинули за Україну.

Понад 300 учасників з Броварської та Сватівської громад сьогодні вийшли на символічну дистанцію на території нашого парку "Перемога". Кожен на одязі мав закріплений номер з ім"ям знайомої або незнайомої людини, Захисника чи Захисниці

- написав Ігор Сапожко.

Дрони, спецтехніка, карета швидкої допомоги: Броварська громада передала чергову партію допомоги українській армії (відео)17.08.24, 14:24

Захар Подкидишев

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі