u-bilorusi-narazi-znakhoditsya-blizko-1-5-tisyach-viyskovikh-rf-dpsu

У білорусі наразі знаходиться близько 1,5 тисячі військових рф - ДПСУ

 • 653208 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. На території білорусі наразі знаходиться близько 1,5 тисячі російських військовослужбовців. Такої кількості недостатньо для того, щоб здійснити вторгнення в Україну з цього напрямку, розповів в ефірі національного телемарафону речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає УНН.

Цитата

"На цей час ми фіксуємо їх кількість на рівні близько 1,5 тисячі військовослужбовців. За останній час їх кількість збільшилася несуттєво, десь на 500 осіб. Раніше ми говорили про кількість російських військових на території білорусі на рівні десь однієї тисячі військовослужбовців", - повідомив Демченко.

Деталі

За його словами, ті підрозділи, які знаходяться на території рб більше залучені до військового вишколу та підготовки. Речник зазначив, що у ДПСУ не фіксують те, що у росії достатньо сил на території білорусі для того, щоб здійснити вторгнення на територію України з цього напрямку.

Нагадаємо

Речник ДПСУ України Андрій Демченко наприкінці березня цього року повідомляв, що кількість російських військових у білорусі зменшилася майже до чотирьох тисяч.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти здійснили два обстріли прикордоння Сумщини

     • 596906 переглядiв