ukenru
u-berdichevi-politsiya-rozsliduye-obstavini-zagibeli-suddi-ta-yogo-druzhini

У Бердичеві поліція розслідує обставини загибелі судді та його дружини

 • 29096 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У Бердичеві суддя та його дружина загинули у власному будинку. Ймовірне отруєння чадним газом. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

Офіційно поліція повідомляє, що 10 лютого у райцентрі у власному будинку родичі виявили тіла чоловіка та дружини. Поліцейські, що прибули до місця події, провели огляд та зафіксували ознаки отруєння чадним газом. З’ясування усіх обставин триває у рамках кримінального провадження.

"Житель м. Бердичева звернувся увечері до поліції через стурбованість про відсутність зв’язку з 35-річним сином та його 36-річною дружиною. До місця проживання останнього разом із заявником прибули і поліцейські. Близько 21.30 чоловік через вікно заліз до будинку сина та виявив його і невістку у ванній кімнаті без ознак життя. Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. На тілах загиблих також були характерні сліди отруєння ним. Інших видимих тілесних ушкоджень не виявлено", - повідомили у поліції у Відділі комунікацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах обікрали суддю

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя.

Тривають слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події.

Також у ході огляду зафіксовано, що у будинку встановлено газове опалення, а у ванній кімнаті розташоване газове обладнання.

Водночас з власних джерел УНН стало відомо, що загиблий працював суддею Бердичівського міськрайсуду та останній час тимчасово перебував без повноважень.

Як повідомляв УНН, невідомі обікрали помешкання судді Касаційного госпсуду

Українські Національні Новини

Кримінал та НП