ukenru
tsvk-dozvolila-vigotoviti-byuleteni-dlya-golosuvannya-na-polyarniy-stantsiyi-ukrayini

ЦВК дозволила виготовити бюлетені для голосування на полярній станції України

 • 9293 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Центральна виборча комісія надала дозвіл дільничній виборчій комісії спеціальної виборчої дільниці, утвореної на полярній станції України, виготовити 35 виборчих бюлетенів для голосування на виборах президента. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ЦВК.

"Розглянувши відповідне подання, Комісія надала дозвіл дільничній виборчій комісії з виборів президента України спеціальної виборчої дільниці № 801052 територіального виборчого округу № 223, утвореної на полярній станції України, виготовити, як виняток, виборчі бюлетені з чергових виборів президента України для голосування в день виборів безпосередньо цією комісією в кількості 35 (тридцять п’ять) штук..." - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вибори надрукують бюлетенів довжиною, як відстань від Києва до Монтевідео

У Комісії уточнили, що така кількість бюлетенів на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, включених до списку виборців на цій виборчій дільниці.

Як повідомляв УНН, на станції "Академік Вернадський" голосуватимуть за президента України 34 полярники.

Нагадаємо, українські військовослужбовці, які у день виборів президента України перебуватимуть на території проведення операції Об’єднаних сил, зможуть проголосувати в обладнаних наметах, тобто спеціальних виборчих дільницях.

Українські Національні Новини

Політика