ukenru
tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-43

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від росії

 • 120094 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 25 липня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації: 

· Глава МЗС рф с.лавров заявив, що "в рамках зернової угоди рф не брала на себе зобов'язань, які заважають знищувати військову інфраструктуру, а зерновий термінал Одеси знаходиться на значній відстані від військових об'єктів, тож жодних перешкод для вивезення зерна рф не створювала". Це - маніпуляція!

· Колаборанти-"керівники" тимчасово окупованих територій Запорізької області заявили: "у зв'язку з великою кількістю звернень у Бердянську та Мелітополі відкрили два додаткові пункти прийому документів на отримання російського паспорта". Це - дезінформація!

· В МО рф заявили про "підготовку Києвом провокації в Слов'янську. За інформацією окупантів, на одному з комбінатів найближчими днями ЗСУ нібито планують підірвати ємності з гексаном, у зоні хімічного ураження перебувають всі житлові райони міста та прилеглі села". Це - дезінформація!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не здатні придумати нічого нового: Зеленський прокоментував російські фейки навколо свого імені

Українські Національні Новини

Суспільство