tsina-bitkoina-vpala-do-63-tys-dolariv-na-tli-zahalnoho-padinnia-rynku

Ціна біткоїна впала до 63 тис. доларів на тлі загального падіння ринку

 • 17505 переглядiв

Ціна біткоїна знизилася до $63 тис. через занепокоєння щодо уповільнення економіки та можливого продажу конфіскованих токенів урядом США. Невизначеність щодо виборів у США також вплинула на криптовалютний ринок.

Ціна біткоїна дещо знизилася у п'ятницю і прямувала до значного тижневого падіння на тлі занепокоєнь щодо уповільнення економічного зростання, яке негативно вплинуло на ширші фінансові ринки та ціни на криптовалюту. Пише УНН з посиланням на Investing.

Деталі

Побоювання масового розпродажу криптовалют урядом США, а також невизначеність щодо впливу президентських перегонів на регулювання криптовалют утримували трейдерів від активних інвестицій у криптовалюти.

До 02:02 біткоїн стабілізувався на рівні 64 255 доларів після падіння до 63 697,1 доларів раніше.Біткоїн зазнає щотижневих втрат на тлі погіршення настроїв у криптовалютному секторі.

Цього тижня найбільша криптовалюта світу втратить понад 5% через зростаючу невизначеність на ринку.Біткоїн постраждав через повідомлення про те, що уряд США мобілізував близько 2 мільярдів доларів конфіскованих токенів для можливого продажу, що створює тиск на зниження його ціни.

Загальні настрої щодо відмови від ризикових активів також стримували трейдерів від криптовалют. Слабкі економічні показники зі США та Китаю посилили занепокоєння щодо уповільнення зростання, змушуючи трейдерів шукати безпечні активи, такі як золото, долар та японська ієна.

Невизначеність щодо президентських виборів у США також вплинула на ринок після опитування Bloomberg, яке показало, що лідер демократів Камала Гарріс зрівнялася з республіканцем Дональдом Трампом, зменшуючи шанси Трампа на перемогу.

Минулого тижня крипторинки зросли після коментарів Трампа про підтримку галузі у разі його переобрання.Гарріс, з іншого боку, не висловлювалася відкрито про криптовалюту, але вважається, що вона продовжить політику адміністрації Байдена, спрямовану на боротьбу з криптовалютами через їхню причетність до шахрайства.

Ефір, друга за величиною криптовалюта у світі, впав на 1,6% до 3 134,41 доларів із тижневою втратою в 3,5%.

Запуск спотових біржових фондів Ефіру на американських ринках минулого тижня не надто підтримав криптовалюту.XRP, ADA і SOL впали на 2-7%, а серед мем-токенів DOGE і SHIB втратили понад 2% кожен.

Нагадаємо

Сьогодні у Європейському Союзі набув чинності закон про штучний інтелект, який буде регулювати його застосування.

Популярні

На Дніпропетровщині сили ППО збили чотири російські дрони

 • 105996 переглядiв

В російському Курську вночі пролунали вибухи

 • 116546 переглядiв

Ілля Яшин опублікував перше фото після звільнення з в'язниці

 • 107411 переглядiв

Міжнародний день пива: ТОП 20 фактів про хмільний напій

 • 113618 переглядiв

Новини по темі

У НКРЕКП сьогодні може бути нове призначення - нардеп

 • 17837 переглядiв

Галкін підтримав перейменування вулиць в Одесі

 • 12363 переглядiв