tsakhal-za-nich-potsiliv-po-ponad-200-obyektakh-u-sektori-gazi

ЦАХАЛ за ніч поцілив по понад 200 об'єктах у секторі Гази

 • 329076 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Армія оборони Ізраїлю заявляє, що за ніч вразила понад 200 об'єктів ХАМАС та Палестинського ісламського джихаду у секторі Гази, пише УНН.

Деталі

"За минулу добу ЦАХАЛ атакував понад 200 військових терористичних об'єктів організації ХАМАС та Палестинського ісламського джихаду на всій території сектора Гази. Винищувачі атакували оперативний штаб терористичних організацій у секторі Газа та ліквідували бойовиків-терористів", - ідеться у повідомленні.

За даними ЦАХАЛ, вони також атакували банк, що використовується ХАМАС, і низку підземних тунелів на території сектора Гази.

У ЦАХАЛ додали, що за останні кілька з моря атакували високоточною зброєю низку військових об'єктів ХАМАС, у тому числі оперативний штаб у центрі міста Газа та склади зі зброєю.

Контекст

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої атаки, включаючи ракетні удари, з території сектору Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ почав завдавати повітряних ударів по угрупованню ХАМАС у секторі Гази. А також Ліваном після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди. 10 жовтня у ЦАХАЛ заявили, що ізраїльські військові відновили контроль над кордоном із сектором Гази. А згодом - що йде підготовка до наземної операції.

Overnight, IDF fighter jets struck:
A Hamas military headquarters and neutralized a Hamas military operative.

A bank utilized to fund Hamas terrorist activity in Gaza. pic.twitter.com/fBC76MZa4P

— Israel Defense Forces (@IDF) October 17, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЦАХАЛ за ніч поцілив по понад 200 об'єктах у секторі Гази

     • 329076 переглядiв

    Уночі на Миколаївщині збили ракету Х-59

     • 272384 переглядiв

    На залізничних вокзалах почали працювати пункти незламності

     • 250978 переглядiв