tramp-zaiavyv-shcho-harris-vdaie-iz-sebe-chornoshkiru-shchob-spodobatysia-vybortsiam

Трамп заявив, що Гарріс вдає із себе чорношкіру, щоб сподобатися виборцям

 • 28656 переглядiв

Дональд Трамп заявив, що Камала Гарріс нещодавно почала видавати себе за чорношкіру для завоювання прихильності афроамериканців. Він також стверджував, що нелегальні іммігранти забирають робочі місця у чорношкірих американців.

Дональд Трамп звинуватив Камалу Гарріс у тому, що вона лише нещодавно почала вдавати із себе чорношкіру, аби завоювати прихильність афроамериканців, хоча раніше ідентифікувала себе як індійку. Про це він заявив у середу на зібранні Національної асоціації чорношкірих журналістів у Чикаго, передає УНН.

Деталі

"Я не знав, що вона чорна, аж поки вона випадково не стала нею… – сказав Трамп. – Тепер вона хоче, щоб її знали як чорну. Вона завжди була індійкою... А потім зробила поворот і стала чорною людиною".

Говорячи про необхідність боротьби з імміграцією, він заявив, що нелегали займають у США ті робочі місця, на яких могли б працювати чорношкірі.

"Мільйони, мільйони людей приїжджають до нашої країни й займають робочі місця чорношкірих, іспаномовних і, відверто кажучи, місця в профспілках, – сказав він. – Вони забирають вашу роботу".

Трамп на заході відразу вступив у полеміку з ведучими – журналістками Fox News, ABC та Semafor.

Одну з них він звинуватив у тому, що поставила "жахливе", "грубе" й "ганебне" запитання, коли вона доволі прямолінійно поцікавилася, що він зробив для чорношкірих американців.

"Я люблю чорне населення… – заявив Трамп. – Я був найкращим президентом для чорного населення від часів Авраама Лінкольна".

Трамп "імовірно" проведе дебати з Гарріс, але залишає можливість для відмови30.07.24, 09:06

Популярні

Новини по темі

Організатор терактів 11 вересня визнав себе винним

 • 14130 переглядiв

108 обстрілів на Сумщині: поранено місцевого жителя

 • 36770 переглядiв