tramp-zaiavyv-pro-zahrozu-tretoi-svitovoi-viiny-yakshcho-vin-prohraie-vybory

Трамп заявив про загрозу третьої світової війни, якщо він програє вибори

 • 19642 переглядiв

Дональд Трамп заявив, що його поразка на виборах може призвести до великої війни на Близькому Сході і навіть третьої світової війни. Він зустрівся з прем'єр-міністром Ізраїлю Нетаньягу у Флориді.

Колишній президент США Дональд Трамп у п'ятницю заявив, що якщо він не переможе на виборах у листопаді, то на Близькому Сході почнеться велика війна і, можливо, третя світова війна. Про це пише The Hill, передає УНН

Деталі 

Як пише видання, Трамп напередодні зустрівся з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу у своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді, через день після того, як Нетаньягу провів зустріч в Білому домі з президентом Байденом і віцепрезиденткою  Гаррісом.

Якщо ми переможемо, все буде дуже просто. Усе вийде, і дуже швидко. Якщо ми не переможемо, то все закінчиться великими війнами на Близькому Сході і, можливо, третьою світовою війною. Зараз ви ближче до третьої світової війни, ніж будь-коли після другої світової війни. Ви ніколи не були так близькі до цього, тому що нашою країною керують некомпетентні люди

 - сказав Трамп журналістам на початку зустрічі.

Колишній президент уже заявляв, що світ стоїть на порозі нової світової війни у зв'язку з бойовими діями на Близькому Сході між Ізраїлем і ХАМАС і вторгненням росії в Україну.

Трамп також робив похмурі прогнози про те, що може статися, якщо він не поверне собі Білий дім, зокрема стверджував, що фондовий ринок впаде.

Доповнення 

У четвер Камала Гарріс, ймовірна кандидатка в президенти США від Демократичної партії, на переговорах із Беньяміном Нетаньягу, які вона охарактеризувала як відверті, натиснула на ізраїльського лідера з приводу "жахливої" гуманітарної ситуації в секторі Гази.

Популярні

Новини по темі

Армія рф за добу скинула 24 КАБи по Харківщині

 • 24624 переглядiв