ukenru
tramp-yakscho-meni-ogolosyat-impichment-to-vsi-stanut-duzhe-bidnimi

Трамп: якщо мені оголосять імпічмент, то всі стануть дуже бідними

 • 7756 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що у разі, якщо він коли-небудь отримає імпічмент, фондовий ринок обвалиться і "всі будуть дуже бідні". Про це Трамп заявив у інтерв'ю телеканалу Fox News, відповідаючи на запитання про те, чи думав він, що демократи перейдуть до спроби імпічменту, якщо отримають більшість в палаті представників і Сенаті у листопаді, передає УНН з посиланням на CBSN.

"Я не знаю, як можна оголосити імпічмент тому, хто виконав чудову роботу. Якби мені коли-небудь оголосили імпічмент, я думаю, ринок би обвалився, я думаю, всі стали б дуже бідними", - сказав Трамп.

Питання щодо імпічменту були підняті у світлі обвинувальних вироків, винесених проти двох колишніх членів кампанії Трампа - колишнього голови кампанії Пола Манафорта і колишнього адвоката Трампа Майкла Коена.

Нагадаємо, у вівторок журі присяжних в суді Александрії (штат Вірджинія) винесло вердикт у справі Манафорта, визнавши його винним по восьми з 18 пунктів звинувачення. Йдеться про п’ять пунктів, пов’язаних з порушенням податкового законодавства, два пункти, пов’язаних з порушенням банківського законодавства, і про приховування зарубіжних рахунків в банках. За повідомленнями ЗМІ, Манафорту загрожує до 80 років ув’язнення за сукупністю всіх звинувачень.

Пізніше колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен під присягою заявив, що скоїв злочин за дорученням Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу