ukenru
tramp-khoche-podruzhiti-rosiyu-i-polschu

Трамп хоче "подружити" Росію і Польщу

 • 9436 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп під час брифінгу з польським колегою Анджеєм Дудою висловив бажання, щоб Польща і Росія мали дружні стосунки, передає кореспондент УНН.

"Я сподіваюсь, що Польща матиме чудові стосунки з Росією. Думаю, це можливо, я правда так вважаю через те, що ви зробили щодо посилення безпеки, і може ми також допомогли в цьому тим, що робимо для Польщі. Але я сподіваюсь, що Польща матиме чудові стосунки з Росією. Сподіваюсь, ми матимемо чудові стосунки з Росією", - сказав президент США.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда під час брифінгу з колегою зі США Дональдом Трампом у Вашингтоні заявив, що Польща не може мати дружніх стосунків з Росією через поведінку останньої.

"Я б хотів, щоб Росія була нашим другом, бо це наш великий сусід, країна набагато більша, аніж Польща, з більшим потенціалом", - зазначив Дуда.

Водночас, зі слів польського президента, Польща протягом довгої історої не мала дружніх стосунків з Росією, яка "завжди хотіла захопити наші території".

Українські Національні Новини

Новини Світу