ukenru
tochno-ne-bude-niyakikh-kapitulyatsiy-krim-kapitulyatsiyi-kremlya-reznikov

“Точно не буде ніяких капітуляцій, крім капітуляції кремля” - Резніков

 • 375136 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна не піде на капітуляцію, а за допомогою терору і шантажу кремль не виторгує нічого. Адже стратегічно росія вже програла. Про це він сказав під час відзначення представників різних професій та вручення відомчих відзнак за особистий внесок у Перемогу, передає УНН з посиланням на пресслужбу Міноборони.

Цитата

«Українців не вдасться ні залякати, ні занурити у темряву і холод. І точно не буде ніяких капітуляцій, крім капітуляції кремля. Тому сьогодні російська влада намагається за допомогою терору і шантажу, можливо, виторгувати собі якісь теми для переговорів. У них нічого не вийде, і ми про це публічно відправляємо сигнали у всі столиці світу. Навіть у ті, які ще хочуть “адвокатувати” кремлю та вести бізнес “as usual”», – зазначив міністр.

Деталі

Він додав, що Збройні сили опанували і успішно застосовують в бою десятки типів західної зброї, а міжнародні партнери повірили в нас і хочуть бути співавторами нашої Перемоги. Міністр вказав, що попереду важкий шлях, але росія стратегічно вже програла цю війну. Він нагадав, що мета України залишається незмінною – повернути всю територію, включно з Кримом і Донбасом та вийти на міжнародно визнані кордони України 1991 року.

Нагадаємо

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш стверджує, що переговори про мир між Україною та росією не будуть можливі у найближчій перспективі. У той же час, він висловив сподівання, що війна може завершитися до кінця 2023 року.

Українські Національні Новини

Політика