tetiana-dombrovska-vidkryla-u-mykolaievi-fotovystavku-viina-maie-zhinoche-imia

Тетяна Домбровська відкрила у Миколаєві фотовиставку "Війна має жіноче ім’я"

 • 19305 переглядiв

Тетяна Домбровська відкрила у Миколаєві фотовиставку "Війна має жіноче ім’я".

Депутат Миколаївської міськради, засновниця громадської організації "Майбутнє Миколаєва", Тетяна Домбровська відкрила тематичну фотовиставку "Війна має жіноче імʼя", присвячену жінкам-захисницям. Про це вона розповіла у своєму Facebook, пише УНН.

"Кожне фото - ціла історія… На світлинах - красиві жінки у військовій формі. Щасливі родинні фото. Мами, які ідуть на війну, у міцних дитячих обіймах. Моменти зустрічі з рідними і тяжкі хвилини прощання. Українські жінки - справжні героїні", - розповідає Тетяна Домбровська.

Окрім військових, на виставку також завітали жінки-депутатки, волонтерки, держслужбовці, громадські та культурні діячки.

"У ЗСУ служать і працюють понад 62 тисячі жінок, серед них більше ніж 45 тисяч військовослужбовиць. Але перш за все це українки, люблячі мами, доньки, сестри, дружини, які нарівні з чоловіками творять історію і виборюють нашу перемогу!" - резюмувала Тетяна Домбровська.

Виставка триватиме протягом місяця в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі за адресою вулиця Адміральська, 25.

Популярні

Новини по темі