ukenru
tender-na-rozrobku-teo-metro-na-troyeschinu-ogolosyat-povtorno

Тендер на розробку ТЕО метро на Троєщину оголосять повторно

 • 9851 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Найближчим часом повторно буде оголошено тендер на розробку техніко-економічного обґрунтування метро на столичний житловий масив Троєщина. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КП "Київській метрополітен".

"Тендер на розробку ТЕО метро на Троєщину буде оголошено повторно найближчими днями. Наразі процедуру відмінено для оновлення деяких параметрів, відповідно до законодавства", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна обговорювала з Японією можливу участь японських компаній у будівництві метро на Троєщину в столиці. У результаті переговорів урядом України виділено 63,1 млн грн із Держбюджету 2016 року, а урядом Японії надано близько 900 млн доларів США пільгового кредиту для реалізації цього проекту метро на Троєщину, що передбачає 0,1% річних, 40 років на повернення кредиту,10 років пільгового періоду з оплати тіла кредиту.

Як повідомляв УНН, мер Києва Віталій Кличко заявляв, що будівництво метро на Троєщину можливо тільки після добудови Подільсько-Воскресенського мосту.

Українські Національні Новини

Київ