telehramy-zamist-telegram-v-ukrposhti-zaiavyly-pro-vidnovlennia-posluhy-ta-ozvuchyly-vartist

Телеграми замість Telegram: в Укрпошті заявили про відновлення послуги та озвучили вартість

 • 17749 переглядiв

"Укрпошта" поновлює приймання та пересилання телеграм через можливі збої в роботі Telegram-каналів, заявив Смілянський. За його словами, вартість 1 слова українською чи англійською - 1 гривня, російськомовні телеграми не приймаються.

"Укрпошта" поновлює приймання та пересилання телеграм. Так гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський відреагував на можливі збої в роботі ТГ-каналів, передає УНН.

"У звʼязку з можливими збоями в роботі ТГ-каналів та з метою забезпечення якісного інформування населення щодо подій, АТ "Укрпошта" поновлює приймання та пересилання телеграм", - повідомив Смілянський.

За його словами, вартість 1 слова українською чи англійською мовами становить 1 гривню. Російськомовні телеграми не приймаються для пересилання згідно рішення РНБО.

"Телеграми доставляються кожен день з 9:00 до 18:00 без вихідних та перерви на обід", - резюмував Смілянський.

Україна може запровадити жорсткіше регулювання Telegram25.08.24, 17:36

Нагадаємо

24 серпня засновника соціальної мережі Telegram Павла Дурова заарештували у Франції. Бізнесмена було затримано близько 20 години (21:00 за київським часом), коли він виходив зі свого приватного літака на злітно-посадкову смугу аеропорту Ле Бурже . Засновника Telegram супроводжували його охоронець та жінка. Зазначається, що Дуров прибув прямо з  Азербайджану . На нього було видано ордер на обшук. TF-1 повідомляв, що Дурову загрожує до 20 років ув'язнення.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра в Україні вимикати світло не планують

     • 25198 переглядiв

    У Сумах пролунали вибухи - ЗМІ

     • 29513 переглядiв

    Україна може запровадити жорсткіше регулювання Telegram

     • 17408 переглядiв