telegram-kanaly-rf-poshyriuiut-nepravdyvi-zaiavy-pro-vtechu-kerivnytstva-kharkivshchyny

Telegram-канали рф поширюють неправдиві заяви про втечу керівництва Харківщини

 • 24660 переглядiв

російські телеграм-канали неправдиво заявили, що керівництво Харківської області зникло через російський наступ, але українські чиновники підтвердили, що керівництво області залишається в Харкові і виконує свої обов'язки.

російські Телеграм-канали розповсюджують недостовірну інформацію про зникнення керівництва Харківської області. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

За інформацією, російські Телеграм-канали активно поширюють непідтверджені дані про зникнення керівництва Харківської області, стверджуючи, що це сталося через спробу наступу з боку російських сил.

Проте, за достовірною інформацією, наданою заступником голови обласної віськової адміністрації Романом Семенюхою, керівництво Харківської ОВА повністю знаходиться у Харкові та активно виконує свої обов'язки.

Інформація про відсутність керівництва у Харківській області є чистою брехнею, яка не має жодного підґрунтя в реальних подіях. ЗМІ рф вже неодноразово розповсюджували фейкові новини про втечу української влади, і кожного разу це виявлялося маніпуляцією і брехнею.

На північному кордоні Харківської області тривають запеклі бої: українські війська тримають оборону12.05.24, 22:26

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

У Вінниці вилучили з річки Південний Буг потопельника

 • 22005 переглядiв

Світоліна вийшла до 4-го кола WTA 1000 у Римі

 • 21618 переглядiв

Ворожа атака на передмістя Харкова: жертв поки немає

 • 43133 переглядiв

Ворог двічі обстріляв передмістя Харкова

 • 52489 переглядiв