tekhnichnyi-zbii-nyzka-deputativ-skarzhatsia-shcho-yikh-kartky-ne-spratsiuvaly-pid-chas-holosuvannia-za-zakonoproiekt-shchodo-zaborony-moskovskoi-tserkvy

Технічний збій: депутати скаржаться, що їх картки не спрацювали під час голосування за законопроєкт щодо заборони московської церкви

 • 11801 переглядiв

Деякі депутати скаржаться на несправність карток для голосування за законопроєкт про заборону московської церкви. Вони подали заяви про врахування їхніх голосів "за" після технічного збою.

У деяких народних депутатів під час голосування за законопроєкт щодо заборони московської церкви не спрацювали карти. Народні обранці поскаржились на технічний збір, повідомляє УНН.

Деталі

Зокрема, нардеп Олексій Гончаренко написав у Telegram, що під час голосування сталась технічна проблема. Моя картка за дивних обставин не спрацювала. Тому я терміново подав заяву, щоб мій голос був врахований. Я повністю підтримую заборону діяльності російської церкви в Україні!!", - повідомив Гончаренко. 

Також, за його словами, технічний збій з картками стався не тільки в нього - заяви про врахування голосу подала Мар'яна Безугла, Сергій Іонушас (Слуга народу), Наталія Піпа (Голос). 

"На голосуванні проти московської церкви не спрацювала картка, як і на сигнальному голосуванні до цього, що не помітила, відповідала в WhatsApp військовим. Написала заяву зарахувати мій голос "за" :(", - написала Безугла у Telegram.

Контекст 

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №8371 про заборону діяльності релігійних організацій, пов'язаних з рф. Закон набуде чинності через 30 днів, але громади УПЦ МП матимуть 9 місяців на розрив зв'язків з РПЦ. 

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У МОЗ оголосили повний склад Ради з відновлення "Охматдиту"

     • 9936 переглядiв