syrskyi-zaiavyv-shcho-u-sylakh-oborony-rozpochalys-rotatsii-pidrozdiliv-z-peredovoi

Сирський заявив, що у Силах оборони розпочались ротації підрозділів з передової

 • 29204 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський провів зустрічі з бригадами на Запорізькому напрямку, де, незважаючи на ворожі обстріли, ситуація залишається контрольованою, та ініціював ротацію підрозділів з метою підвищення бойового духу та боєздатності.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів низку нарад у бригадах на Запорізькому напрямку. Про це пише УНН з посиланням на сторінку Сирського у Facebook.

Деталі

За словами головнокомандувача, ситуація в цьому районі знаходиться під контролем Сил оборони.

Наразі ворог продовжує атакувати наші позиції в районах Роботине, Вербове, але без особливого успіху. Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.

Зеленський дав Сирському карт-бланш на будь-які кадрові зміни в армії02.03.24, 19:33

Як пояснив Сирський, за таких обставин ударні безпілотні системи поступово стають основною ударною зброєю сухопутних підрозділів у загальновійськовому бою. У зв'язку з цим зростає роль сучасних та потужних засобів РЕБ.

Також Головнокомандувач відзначив, що у Силах оборони вдалось запустити ротацію підрозділів, що повинно покращити моральний стан захисників.

Позитивом є те що, не зважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї. Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. В ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад

- підсумував головнокомандувач ЗСУ. 

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що направив групи фахівців до окремих бригад на східному фронті, які мають проблеми з підготовкою особового складу, і змушений ухвалювати кадрові рішення в деяких випадках щодо командирів.

Популярні

Новини по темі

НБУ вперше з грудня знизив облікову ставку: до 14,5%

 • 28229 переглядiв

Бундестаг знову відхилив постачання ракет Taurus в Україну

 • 67288 переглядiв