ukenru
suschenka-u-rosiyi-pereveli-z-odinochnoyi-kameri

Сущенка у Росії перевели з одиночної камери

 • 12595 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Українського журналіста Романа Сущенка, який утримується за гратами в Росії, перевели з одиночної камери. Про це у своєму Twitter повідомив його адвокат Марк Фейгін, передає УНН

"Сущенко знову перевели з одиночки, куди він був поміщений відразу після позбавлення мене статусу, в камеру на двох. Тепер у нього співкамерник. А до цього заявляли, що переведення в одиночку викликаний інтересами безпеки", - повідомив Фейгін.

Нагадаємо, Фейгіна без статусу адвоката в РФ допустили до справи Сущенка.

Також нагадаємо, дебати сторін у Московському міському суді у справі українського політв'язня в Росії Романа Сущенка пройдуть 28 травня. 

Як повідомляв УНН, Сущенко був затриманий в Москві 30 вересня 2016 року і обвинувачується в шпигунстві. Сам він своєї провини не визнає. Українському журналісту загрожує до 20 років позбавлення волі.

Сущенко опять перевели из одиночки, куда он был помещён сразу после лишения меня статуса, в камеру на двоих. Теперь у него сокамерник. А до этого заявляли, что перевод в одиночку вызван интересами безопасности. Как только суд меня вернул по ст.49 необходимость выходит отпала?

— Mark Feygin (@FeyginMark) 28 квітня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика