ukenru
sud-zavershiv-dopit-avakova-u-spravi-yanukovicha-zasidannya-perenesli-na-13-grudnya

Суд завершив допит Авакова у справі Януковича, засідання перенесли на 13 грудня

 • 11112 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Оболонський районний суд Києва завершив допит міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова у межах кримінального провадження за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді. Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев’ятко, передає кореспондент УНН.

Обвинувачення та захист вичерпали свої запитання до свідка Арсена Авакова. Після чого суддя подякував йому за надані відповіді і за те, що за першим викликом прибув на допит до суду.

"Ми оголошуємо перерву на 10 годину 13 грудня, де будемо продовжувати письмові докази захисту", - оголосив головуючий суддя Дев’ятко.

Нагадаємо, сьогодні Оболонський районний суд Києва допитав як свідка сторони обвинувачення екс-прем’єра Арсенія Яценюка у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього президента Віктора Януковича. Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів, що у 2014 році, після введення російських військ у Крим, йому двічі дзвонив прем’єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв.

Українські Національні Новини

Політика