ukenru
sud-zakriv-spravu-schodo-golovi-komisiyi-prokuroriv-za-vodinnya-u-netverezomu-stani

Суд закрив справу щодо голови комісії прокурорів за водіння у нетверезому стані

 • 11025 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Калинівський районний суд Вінницької області визнав неправомірними дії поліцейських, які 25 березня склали протокол стосовно голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Віталія Грушковського за начебто керування автомобілем у нетверезому стані. Про це йдеться в ухвалі суду від 6 квітня, передає УНН.

"Протокол про адміністративне правопорушення складений з порушенням вимог ст. 283 КУпАП, тому відповідно братись до уваги не може… Провадження в справі про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, закрити у звязку з відсутністю події та складу адміністративного правопорушення", - йдеться у рішенні суду.

Також зазначається, що суду було надано виписку міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м.Вінниця, в якій чітко зазначено, що ознак алкогольного спяніння у Грушковського не зафіксовано, а в лікарню він звертався для проходження тесту на наявність алкоголю в крові через одну годину після складення протоколу.

"Тому факт перебування у стані алкогольного сп'яніння під час керування транспортним засобом - автомобілем марки TOYOTA Camry не відповідає дійсності", - зазначається у документі.

Як повідомляв УНН, Шевченківський районний суд міста Києва переніс розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Андрія Медведька та Дениса Поліщука у вбивстві журналіста Олеся Бузини на 7 травня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП