ukenru
sud-vzyav-pid-tsilodoboviy-domashniy-aresht-cholovika-yakiy-sokiroyu-roztroschiv-avto-pid-sudom-u-kiyevi

Суд взяв під цілодобовий домашній арешт чоловіка, який сокирою розтрощив авто під судом у Києві

 • 9834 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Солом’янський районний суд Києва після кількагодинного засідання обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту одеситу Анатолію Мазуру, який розтрощив сокирою авто біля цього суду. Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Свобода.

Суд уточнив, що Мазур має перебувати під цілодобовим домашнім арештом протягом двох місяців, зобов’язав його не залишати місце проживання, а також здати закордонний паспорт і носити електронний засіб контролю.

Сторона захисту просила суд не брати затриманого під варту, а застосувати до нього пом’якшувальний запобіжний захід, зокрема домашній арешт чи взяття на особисту поруку.

Двоє народних депутатів, серед яких Ігор Луценко та Єгор Соболєв, а також один помічник народного депутата Андрія Левуса зголосилися взяти Анатолія Мазура на поруки.

Прокурор наполягав, щоб затриманого взяли під варту на два місяці без альтернативи внесення застави.

Сам Анатолій Мазур у зверненні до суду заявив, що готовий відшкодувати збитки через свої дії, а застосування полегшеного запобіжного заходу стосовно себе просив через те, що має малолітню дитину, хвору матір і сестру, яка нещодавно народила.

Як повідомляв УНН, правоохоронці затримали чоловіка, який розтрощив сокирою 13 автомобілів у дворі Солом’янського районного суду в Києві.

Українські Національні Новини

Київ