sud-rf-zaareshtuvav-ponad-700-mln-yevro-aktyviv-trokh-zakhidnykh-bankiv

Суд рф заарештував понад 700 млн євро активів трьох західних банків

 • 68810 переглядiв

Суд у Санкт-Петербурзі заарештував активи на суму понад 700 мільйонів євро у UniCredit, Deutsche Bank і Commerzbank через суперечку з дочірньою компанією "Газпрому" щодо контракту з німецькою компанією Linde.

Суд у санкт-петербурзі арештував активи UniCredit, Deutsche Bank і Commerzbank на понад 700 мільйонів євро. Про це повідомляє Financial Times, передає УНН.

Деталі

Суд санкт-петербурга рф ухвалив рішення про арешт активів трьох західних банків - UniCredit, Deutsche Bank і Commerzbank - на загальну суму понад 700 мільйонів євро.

Рішення суду відбулося на вимогу Русхімальянсу, дочірньої компанії Газпрому, після суперечки з банками-гарантами щодо виконання контракту з німецькою компанією Linde. Ці банки відмовилися виконувати свої зобов'язання, опираючись на європейські санкції проти рф.

Активи UniCredit арештовані на суму 463 мільйони євро, Deutsche Bank - на 238,6 мільйонів євро, а деталі арешту активів Commerzbank поки не оприлюднені. Суд також обмежив можливість продажу бізнесу цих банків у рф без схвалення путіна.

Представники UniCredit та Deutsche Bank заявили про свою захищеність та готовність відшкодувати збитки. Однак Bayerische Landesbank і Landesbank Baden-Württemberg відмовилися коментувати ситуацію.

США запровадили нові санкції проти міноборони рф11.01.24, 20:02

Юлія Котвицька

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

У краснодарському краї прогриміли потужні вибухи на НПЗ

 • 73483 переглядiв

У виборзі рф стався вибух з подальшою пожежею

 • 26436 переглядiв