ukenru
sud-obrav-aresht-z-mozhlivistyu-vnesennya-600-tis-grn-zastavi-dlya-golovu-komisiyi-kiyivoblradi

Суд обрав арешт з можливістю внесення 600 тис. грн застави для голови комісії Київоблради

 • 14064 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Дніпровський районний суд Києві застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 600 тис. грн для голови постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської обласної ради. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

"Суд обрав для голови комісії Київоблради запобіжний захід у вигляді арешту і як альтернативу визначив заставу у розмірі 600 тис. грн", - повдіомили у прес-службі.

Нагадаємо, 27 квітня прокуратура Києва затримала на хабарництві голову постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської обласної ради.

За інформацією прокуратури, затриманий депутат вимагав від директора одного з підприємств Київської області 10 тис. доларів США за погодження очолюваною ним комісією проекту рішення Київської обласної ради щодо надання підприємству спеціального дозволу на користування надрами, а також за вжиття усіх залежних від нього заходів щодо прийняття цього рішення на сесії Київської обласної ради.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП