strilianyna-v-dzhordzhii-zaareshtovano-batka-striltsia

Стрілянина в Джорджії: заарештовано батька стрільця

 • 10133 переглядiв

54-річного батька підлітка, який застрелив 4 людей у школі Джорджії, заарештовано. Йому пред'явлено звинувачення у ненавмисному вбивстві, вбивстві другого ступеня та жорстокому поводженні з дітьми.

Батька американського підлітка, який у середу застрелив чотирьох людей у середній школі , заарештовано.

Пише УНН із посиланням на AP та The Washington Post.

Батько 14-річного хлопчика, якого звинувачують у смертельному пораненні чотирьох людей у середній школі штату Джорджія, був заарештований у четвер. 54-річному Коліну Грею пред'явлено чотири пункти звинувачення у ненавмисному вбивстві, два пункти звинувачення у вбивстві другого ступеня та вісім пунктів звинувачення у жорстокому поводженні з дітьми.

Його звинувачення безпосередньо пов'язані з діями його сина і дозволом йому володіти зброєю

- повідомив директор Бюро розслідувань Джорджії Кріс Хосі на прес-конференції

Довідка

У штаті Джорджія вбивство другого ступеня означає, що особа спричинила смерть іншої людини, вчиняючи жорстокість другого ступеня щодо дітей, незалежно від наміру. За це передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 30 років.

14-річний Кольт Грей, зі свого боку, обвинувачується в убивстві двох учителів і двох 14-річних підлітків (таких самих учнів, як і він) у середній школі Апалачі у Віндері, приблизно за 70 кілометрів на північний схід від Атланти.

 Виявили у Discord

Як повідомляє газета The Washington Post, хлопчика раніше впізнали слідчі служби. Кажуть, що Грей погрожував стріляниною в школі онлайн на ігровій платформі Discord. Згодом батька та сина опитала поліція, але на цьому все закінчилося.

Нагадаємо

УНН раніше повідомляв, що чотири людини загинули, дев'ять госпіталізовані після стрілянини в середній школі Апалачі, Джорджія. 14-річний Кольт Грей, учень цієї школи, здався поліції та перебуває під вартою.

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Стрілянина в Джорджії: заарештовано батька стрільця

     • 10133 переглядiв

    Британія поставить Україні 650 ракет LMM

     • 24156 переглядiв

    На Київщині на тлі атаки дронів працює ППО - ОВА

     • 38593 переглядiв

    На Хмельниччині вночі знищили ворожий дрон

     • 18041 переглядiв