strilianyna-u-kyievi-bilia-zhk-amurskyi-ye-poranenyi-strilka-zatrymano

Стрілянина у Києві біля ЖК "Амурський": є поранений, стрілка затримано

 • 13978 переглядiв

На території ЖК у Голосіївському районі Києва стався конфлікт між двома чоловіками через паркування. Водій здійснив кілька пострілів з травматичної зброї, поранивши опонента.

У Києві на території одного із ЖК стався конфлікт між двома чоловіками через припарковане авто одного з них. У результаті водій транспортного засобу зі зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента. Потерпілого було госпіталізовано, а стрілка затримано. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Києва.

"Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини у Голосіївському районі

Повідомляється, що інформація про стрільбу на прибудинковій території в одному зі столичних ЖК надійшла до правоохоронців сьогодні близько 19:10. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу та екіпажі патрульної поліції.

"Попередньо встановлено, що між двома чоловіками відбувся конфлікт через припарковане авто одного з них. У подальшому між учасниками виникла бійка, у ході якої водій транспортного засобу із зареєстрованої зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента. Внаслідок стрілянини місцевий мешканець 1975 року народження, отримав тілесні ушкодження. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги", - зазначається в повідомленні.

У поліції повідомили, що стрілка затримано.

"Стрілка затримано, за вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини цієї події. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі", - інформує поліція.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що у Києві сталася стрілянина біля ЖК "Амурський" в Голосіївському районі. 

Анна Мурашко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Британія частково призупиняє продаж зброї Ізраїлю

     • 11691 переглядiв

    У Києві сталася стрілянина біля ЖК "Амурський" - поліція 

     • 13501 переглядiв

    Румунія зробила ще один крок до передачі Україні ЗРК Patriot

     • 44615 переглядiв

    Сирський не проти, щоб СБУ повторно перевірила Гладкого

     • 24315 переглядiв