stefanyshyna-i-pomichnyk-derzhsekretaria-nato-pohodyly-yak-pryskoryty-realizatsiiu-novoho-paketu-dopomohy

Стефанішина і помічник держсекретаря НАТО погодили, як прискорити реалізацію нового пакету допомоги

 • 23558 переглядiв

Заступник прем'єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина зустрілася з помічником Генерального секретаря НАТО Томасом Хофусом, приділивши особливу увагу прискоренню надання наступного пакету допомоги Україні. Цей крок стане ключовим підсумком Вашингтонського саміту.

Стефанішина зустрілась із помічником генсека НАТО: говорили про прискорення надання чергового пакету допомоги Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина зустрілась із помічником Генсека НАТО Томасом Гофусом. Про це Стефанішина повідомила у соцмережі Х, передає УНН.

 У штабі НАТО відбулася зустріч з ASG OPS Томасом Гофусом. Домовилися прискорити наші зусилля для активізації реалізації українських проєктів у рамках Комплексного пакету допомоги.

– написала Стефанішина.

Деталі

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України відзначила, що досягнення цих домовленостей стане одним із ключових практичних результатів саміту у Вашингтоні.

Додатково

Раніше повідомлялось, що Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина зустрілася з комісаром ЄС питань Європейської політики сусідства та переговорів з розширення Олівером Вергеї. Відомом, що на зустрічі посадовці говорили про процес вступу України до ЄС, зокрема торкнулись питання забезпечення відповідності українського законодавства нормам ЄС.

Тетяна Салганік

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві "оцифрували" понад 200 тисяч дерев

     • 34617 переглядiв

    На Миколаївщині знищили російську ракету Х-59 - ПС ЗСУ

     • 24901 переглядiв