ukenru
stalo-vidomo-skilki-pravookhorontsiv-okhoronyaye-bezpeku-pid-chas-obyednavchogo-soboru

Стало відомо скільки правоохоронців забезпечує безпеку під час Об'єднавчого собору

 • 20563 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Для забезпечення порядку на вулицях Києва під час проведення Об'єднавчого собору залучено близько 4 000 правоохоронців. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

"Залучено до 4 000 правоохоронців. Заходи безпеки посилені, враховуючи кількість людей, яка буде, а також враховуючи важливість події. Ми проводимо поверхневу перевірку перед входом до Софіївської та Михайлівської площі. Зранку відпрацювали кінологи. Вибухотехніки теж відпрацювали і будуть продовжувати працювати. Також підсилені заходи біля основних релігійних споруд", - сказав Крищенко.

Він додав, що наразі екстрених ситуацій не було.

"Ні, не було, люди ставляться з порозумінням до заходів безпеки. Закликаю усіх ставитись з порозумінням до дій поліції", - зазначив Крищенко.

Як повідомляв УНН, через Об'єднавчий собор на кордоні будуть додаткові перевірки.

Нагадаємо, сьогодні у Києві має відбутися Об'єднавчий собор українських православних церков, де буде вирішуватися питання про створення єдиної незалежної Української православної церкви, ухвалення її статуту та голосування за предстоятеля церкви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу до Об'єднавчого собору в Україну не впустили понад 100 осіб

Українські Національні Новини

Кримінал та НП