ssha-viddani-zmitsnenniu-oboronno-promyslovoi-bazy-ukrainy-holova-pentahonu

США віддані зміцненню оборонно-промислової бази України - голова Пентагону

 • 26977 переглядiв

Міністр оборони США Ллойд Остін висловив незмінну прихильність зміцненню оборонно-промислової бази України з метою посилення її довгострокового стримування. Про це він заявив під час 18-го засідання Контактної групи з питань оборони України.

Потрібно зосереджуватися як на потребах України на полі бою, так і на допомозі їй підтримувати Сили оборони на довгострокову перспективу. Сполучені Штати, як і раніше, віддані зміцненню оборонно-промислової бази України, і союзники та партнери працюють поруч зі США. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час 18-го засідання Контактної групи з питань оборони України, пише УНН.

"Ми повинні продовжувати зосереджуватися як на безпосередніх потребах України на полі бою, так і на допомозі Україні зміцнити, модернізувати та підтримувати її сили оборони на довгострокову перспективу", - сказав Остін.

Ось чому, з його слів, Сполучені Штати провели конференцію з питань оборонно-промислової бази України у Вашингтоні минулого місяця "з метою започаткувати нову еру співпраці для задоволення довгострокових потреб безпеки України".

Ми як і раніше віддані зміцненню оборонно-промислової бази України, як для активізації поточної боротьби України, так і для посилення її довгострокового стримування. А наші союзники та партнери з гордістю працюють поруч з нами

- зазначив Остін.

При цьому він підкреслив, що учасники Контактної групи "продемонстрували глибоку та принципову відданість міцній безпеці України".

Рамштайн-18: Остін закликав "копати глибше" для надання Україні більше засобів ППО та перехоплення23.01.24, 16:00

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Адвокат відібрав таємні документи у працівниці суду - ВАКС

     • 21037 переглядiв

    В Дніпрі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 24295 переглядiв