ukenru
spravu-prikordonnika-kolmogorova-povtorne-rozglyadatime-sud-u-mariupoli-advokat

Справу прикордонника Колмогорова повторне розглядатиме суд у Маріуполі - адвокат

 • 9216 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Кримінальне провадження за підозрою прикордонника Сергія Колмогорова у вбивстві пасажирки цивільного автомобіля під Маріуполем 7 вересня 2014 року повторно розглядатиме Приморський райсуд Маріуполя. Про це після засідання у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних і кримінальних справ заявила адвокат прикордонника Оксана Муравська, передає кореспондент УНН.

"Сподіваємось, що через тиждень-півтора справа буде повернута на повторний розгляд до Приморського районного суду", - сказала вона.

Адвокат додала, що той склад колегії суду, який виносив вирок С.Колмогорову, в автоматичному розподілі судових справ вже участі брати не буде.

Як повідомляв УНН, Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільний і кримінальних справ визнав прикордонника Сергія Колмогорова невинним у вбивстві цивільної особи під Маріуполем 7 вересня 2014 року і звільнив його з-під варти в залі суду.

Нагадаємо, С.Колмогорова обвинувачували у вбивстві жінки-пасажира автомобіля, обстріляного нарядом прикордонників на блокпосту під Маріуполем 9 вересня 2014 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП